Benefit z této knihy je jasný. Pro 10 % lidí je to inspirace pro cestu k finanční svobodě! Dalších 90 % lidí si s ní může podložit stůl, nebo rozdělat táborák...

Knihu má již  18 262  lidí. Nečekejte, až dojdou zásoby!

Opravdu jste na stránce, kde si můžete objednat knihu zdarma, pouze za poštovné!

Vítám vás tady a chci říct › opravdu na nic nečekejte! Ta kniha může být to, co hledáte a já jich pro vás mám na skladě poslední tisícovku kusů. Navíc musím omezit čas distribuce, prázdniny se blíží. Beru si volno... 

Zaslání knihy vám garantuji ještě:

Určitě si nejdříve přečtěte, jakou pro vás má tato kniha hodnotu a co pořízením této knihy riskujete! 

Mám vzdělávací firmu, kde se s nadšením věnujeme tomu, co nás opravdu baví - investování a vzdělávání. Už 20 let máme tradici a viditelné výsledky. Našim klientům předáváme to, co máme sami rádi. Naše aktivní komunita burzovních parťáků čítá přes tisíc lidí, kteří touží po finanční svobodě. Společně sdílíme zkušenosti, radíme si a neustále se učíme. Díky tomu náš byznys roste a prosperuje.

Kniha, kterou zde nabízíme, vypráví můj osobní příběh na burze, příběhy mých parťáků a je plná inspirace, jak začít na burze téměř bez rizika (ano, čtete správně)! - Jirka Mazur, autor

 

Jakou má ta kniha hodnotu?

  • Pro ty, kteří jsou chudí myšlením nebo penězi - žádnou...
  • Pro ty, kteří jsou bohatí myšlením, bez ohledu na finanční situaci, může být tato kniha významnou inspirací.
  • A pro ty, kteří mají finanční možnosti a chtějí investovat, může mít tato kniha nevyčíslitelnou hodnotu!

Pokud patříte do té první skupiny, rozhodně si tu knihu neobjednávejte. Moc vás o to prosím! Bude vám k ničemu... 

Vy další nemáte nad čím váhat. Kniha čeká na vás!

Knihu mají nejen moji parťáci na burze, ale dalších 18 tisích spokojených čtenářů!

Důležité! Něco jako poučení o riziku...

Je nutné, abyste věděli, že pořízením této knihy vám nehrozí žádné závazky ani rizika. V dnešní náročné době chápu jakékoliv projevy nedůvěry. Nebudu vás lákat do žádného multilevel investičního schématu ani jakéhokoliv investování.

Nepronásleduje nás policie, finanční úřad, úřad práce ani sociálka. Nemáme žádné nespokojené klienty, kteří by přišli o peníze. Naopak, naši parťáci nás mají rádi, protože s námi vydělávají peníze. Hrajeme fér, poctivě, a chápu, že to v dnešním světě není moc obvyklé.

Tato kniha není nakažlivá ani škodlivá a nezanechává na čtenářích žádné vedlejší nebo nežádoucí účinky. Tedy s výjimkou pozitivních očekávání, která ale následně krotím... Ale teď nebudu předbíhat. Prostě si  knihu přečtěte!

Možná tato kniha rozebere váš mozek na kousíčky a potom je zase poskládá jinak. To může být následek pochopení. Mohl bych klidně napsat, že naši knihu zakážou, ale zatím o ní nevědí. Navíc, jak píšu jinde, zbývá nám na skladě posledních tisíc kusů.

Mám rád náš byznys. Učíme lidi dělat na burze to, co sami děláme! Musím skromně konstatovat, že se nám daří. Máme za sebou komunitu tisícovky lidí, kteří nás podporují, a já vás do ní chci pozvat. Kniha a znalosti v ní uvedené jsou vaší vstupenkou.

Mezi námi, také budete mít tento byznys rádi, když budete vydělávat 😉!

Ano, je to tak, jak si myslíte! Chci, abyste si knihu nejdříve přečetli a potom se rozhodli, co dál. Pokud využijete moje pozvání, bude mi ctí a můžete počítat se skvělým přístupem mého týmu, který vám svět burzy otevře bez rizika, krok za krokem, způsobem, jaký nikde jinde nezažijete. To říkám naprosto přesvědčeně a s poctivými záměry. Máte moje slovo! Vím, že poctivý přístup se dnes už moc nenosí, ale já jsem ze staré školy.

Možná ještě dodám, že nepořízením knihy také riskujete. Zejména to, že se nic dalšího nedozvíte. A také že se nic u vás nezmění, nedáte si šanci. Tak se ptám, proč jste vůbec na této stránce? Myslím, že prostě proto, abyste si pro sebe zajistili doručení této knihy!

Nebudu chodit kolem horké kaše a psát zde spoustu zbytečných slov, jejichž úkolem je prodat vám něco, co nepotřebujete... Protože... vlastně vám nic prodat nepotřebuji!

Knihu, kterou zde nabízím, totiž můžete získat zdarma! 

Kniha a penize

Proč? Má to tyto tři důvody:

  1. Finanční nezávislost: Díky návodům, které v knize popisuji, vydělávám tolik, že nepotřebuji řešit, zda pošlu knihu za 990, 500, 247 korun, nebo zdarma. Jak to dělám, popisuji v knize. Je to legální, skvělé pro svobodné a přemýšlivé lidi. 
  2. Lepší propagace: Kniha s takovou nabídkou se na sítích lépe promuje, reklama a tedy finální cena za doručení k vám je prostě nižší. Pokud jste podnikatelé, může to pro vás být dobrá rada.
  3. Doufám ve spolupráci: Přece jen doufám, že se přidáte do mých vzdělávacích programů a nějakou tu korunu v mé firmě necháte. Mým burzovním vzděláváním za 19 let prošlo hodně tisíc spokojených klientů a s tisícovkou z nich jsme stále v kontaktu. Můžete se přidat a poznat je osobně!

Píšu to na rovinu, jak to je! Nebudu si vymýšlet. Doufám, že to oceníte! Pošlu vám knihu zdarma, protože to prostě mohu udělat!

Možná se ptáte, proč zaplatíte jen "poštovné":

Knihu máte zdarma, ale to, co musíte investovat, je trocha energie do objednávky, zaplatit drobné za doručení a zejména svůj čas. Pro mě je to test potvrzení vašeho zájmu.

A proč drobné za doručení? Protože podnik, jako je "Pošta," dotovat nemusím, stačí, že jej dotuje stát. Ale vše další – práci s knihou, tisk, balení a expedici, následný skvělý klientský servis a další náležitosti – rád zaplatím, pokud nám tato akce přitáhne do byznysu další fajn lidi. To je poctivý záměr, co myslíte?

Jirka & tým (seznámíme se?)

Takto vypadají kniha a její autor (moje maličkost)

P.S. To auto si s dovolením nechám, není součástí nabídky...

Vím, že vás může zajímat hodně věcí, než získáte odvahu si tuto knihu pořídit. Nedivím se vám, v dnešní době... 

Na tuto stránku se vejde jen to nejnutnější, budu stručný!

Jmenuji se Jirka Mazur a napsal jsem pro vás knihu o mé cestě do světa burzy. Je to kniha o vydělávání peněz a investování na burze. Je z praxe, ze života, obsahuje příběhy, návody, řešení a doporučení, jak začít a hlavně jak uspět na burze.

Napsal jsem tuto knihu pro přátele a zájemce o to, co děláme a jak to děláme. Tuto knihu má již kolem 18 tisíc lidí a na skladě mám pro vás kolem tisícovky kousků! Pomůže i vám!

Podnikám téměř celý svůj profesní život a posledních 20 let jsem našel cestu, která vyhovuje tomu, co od života čekám. Chci vydělávat peníze poctivě, snadno a hodně. Ne kvůli penězům, ale proto, abych mohl pracovat pro radost, nikoliv pro peníze. Jak to máte vy?

Peníze jistě nejsou všechno, ale souvisí s kvalitou života – zdraví, rodina, život na permanentní dovolené, ze které si občas beru volno do práce. Žít život jako příběh, který jsem si vysnil. Svoboda času, činností a nezávislost. To nejsou jen řeči, když pro to něco uděláte! Já jsem pro to udělal kroky, které popisuji právě v této knize.

  • Kniha "Život na burze" obsahuje můj příběh, vzestupy i lehké pády na burze. Začátky v investování byly těžké, ale dal jsem to. Dozvíte se hodně věcí z reality a praxe, přidávám příběhy svých parťáků na burze. Bude vás to bavit! Žádné "zbohatněte snadno a rychle." Jdu na to poctivě. Přesvědčte se sami!
  • Druhá část knihy "Jak začít na burze" je lehce expertní. Jsou to základy k tomu, jak začít na burze bezpečně a ziskově. Pěkně jednoduše, polopaticky, krok za krokem. Kniha vás nepřipraví na to, jak kvalifikovaně vydělat miliony na burze, ale prozradím vám, jak můžete začít a co pro sebe můžete udělat. Vidíte sami, že vás nelákám na nějaké pohádky...

Vlastně jsou to dvě knihy v jedné. Kniha je oboustranná. Je to lepší, ušetříme lesy, místo v balení a nehrozí vám, že jednu knihu ztratíte, než tu první přečtete 😉.

V RYCHLÉ AKCI MÁM PRO VÁS DVĚ KNIHY ZDARMA, POUZE ZA POŠTOVNÉ!

"Velmi dobrý průvodce pro každého, kdo chce začít ziskově obchodovat na burze. Vše je proloženo řadou příběhů z Jirkovy dlouholeté investorské praxe."
Mário RoženskýMajitel firmy Supportbox
"K obsahu knihy se musím neustále vracet a čerpat z ní pro obchodování na burze. Mimo to dává člověku ucelený přehled, jak změnit svůj dosavadní způsob života. "
Leopold SerynInvestor
"Jsem zhruba v polovině knihy a chci říct, že je to asi nejlepší a nejpochopitelnější kniha o burze, kterou jsem doposud četl."
Josef ŘíhaČerstvý majitel knihy
"Doporučila bych knihu všem, kteří o byznysu na burze uvažují, aby našli tu nejjednodušší a bezpečnou cestu. "
Leona KřížkováZačínající podnikatelka na burze

Nyní máte dvě možnosti!

Knihu v akci si objednejte ihned zde, čas máte ještě:

Nebo si ještě počtěte, takové ty motivační řečičky...

...ale stojím si za nimi. Mně motivují skvěle!

 SVOBODA, ČAS, PENÍZE... BUĎ JE CHCETE, NEBO NE. VŠE OSTATNÍ JSOU JENOM PLANÉ ŘEČI!

Nejvyšší formou bohatství je, když se ráno probudíte a můžete si říci: „Dnes si mohu dělat, co chci.” Lidé chtějí být bohatší, aby byli šťastnější. Štěstí je ale zapeklitá záležitost, protože každý jsme jiný. Pokud se ale něco opakuje ve všech definicích „štěstí“, pak je to touha mít svůj život pod kontrolou.

Schopnost dělat něco, co opravdu chcete, kdy chcete, s kým chcete a jak dlouho chcete, je nedocenitelná. Je to největší dividenda a hodnota, kterou peníze nabízejí. Proto je moudré získat k penězům a k možnosti investování takový vztah, aby byla tato dividenda a hodnota k mání. Co myslíte? 

Vím, jaké to je, když nemáte život pod kontrolou. Proto jsem udělal vše, abych to změnil. O tom, jak se mi to podařilo a co jsem pro to vše udělal, je moje kniha, kterou právě teď můžete získat. Může to být cesta, která vás bude inspirovat. Zde jsou fakta, jak lidé přemýšlí o hodnotách, o kterých je zde řeč:

Většina lidí o svých snech a záměrech pouze mluví. Slova "svoboda, čas pro sebe, dostatek peněz" jsou pro ně fikce. Říkají, že nemají čas, peníze... Nebo že začnou později, někdy jindy, až pak... Myslím si, že když jste na této stránce, Váš postoj je jiný a vím, že pro sebe chcete udělat více, než ostatní. Knihou si doplníte finanční vzdělání a získáte novou příležitost!

Získejte jednoduše moje draze zaplacené zkušenosti a jděte na to!

NICMÉNĚ, POKUD PRO SEBE POTŘEBUJETE ZJISTIT DŮVODY, PROČ SI OPATŘIT MOU KNIHU, ZDE JE MÁTE!

Problém pro většinu lidí jsou...  PENÍZE!

Naše příběhy jsou možná podobné... 

Ve škole nám říkali „Uč se, abys měl dobrou práci“. „Pracuj, abys měl peníze...“ 80 % lidí tento model následuje, aby následně zjišťovali, že mají neustále málo peněz. Díky tomu mají i málo svobody a času. Kvalita života se omezí na přežívání a trochu zábavy...

Vydělávat peníze prací je těžké!

Ano, život je mimo jiné i o penězích!

Říká se, že peníze nejsou důležité (?), ale jsou až na prvním místě. Lidé podnikaví zjišťují, že ten nejnáročnější způsob, jak je vydělávat, je práce pro někoho. V zaměstnání nikdy nedostanete více peněz, než je Vaše hodnota na trhu práce. Můžete se přetrhnout, ale fakt ne… 

Pracujete rádi? 

Je to v pořádku ale mám pro Vás smutnou zprávu › prací pro někoho nikdy nezbohatnete! Pracujte pro radost, užitek a seberealizaci. Ale o svoje peníze se naučte postarat sami! Když se to naučíte, pracovat můžete, ale nemusíte.

Je to moje osobní zkušenost!

Proto jsem se rozhodl pro jinou cestu!

Je 20 % lidí, kteří umějí vydělat, ale...
...většina neumí investovat!

20 % lidí zkouší podnikat, nebo dokonce investovat. Některým se to i podaří. Většině ale nikoliv.

Zásadním důvodem neúspěchu je nedostatek vzdělání v oboru podnikání a investování. Ve školách nás nikdo neučí, jak a proč vydělávat peníze, podnikat či investovat. Ve školách nás neučí nic o svobodě, času pro sebe, nebo jak na lepší kvalitu života.

Pracovat Vás naučí systém, podnikat a investovat se musíte naučit sami

Peníze se nedělají prací, ale myšlením! Investování je řemeslo a klíčová dovednost, která otevírá cestu k penězům a ke svobodě. Naučte se to! V mojí knize zjistíte, proč byste to měli udělat!

Naučil jsem se podnikat na burze 

a tuto dovednost jsem předal tisícovkám lidí

Je to náš prověřený postup, jak na investice a jak "vyrábíme peníze"

Ono "vyrábíme peníze" je lehká nadsázka, ale zjistíte, že je blízká realitě!

Ano, hledal jsem systém, díky kterému bych mohl vydělávat peníze jednodušším způsobem, než je zaměstnání nebo klasické podnikání. Objevil jsem pro sebe a pár tisíc dalších lidí řešení!

Naučili jsme se řídit peníze a investice jednodušeji. Legálně, "bez papírů" a složitostí klasického podnikání, děláme peníze jinak. 

Náš prověřený postup máte na dosah ruky!

Proč byste se o to měli zajímat?

Řekl bych → je to zajímavé know-how! Hodně lidí o tom sní, pouze málo jich to dokáže! Jenže pokud zjistíte, jak na to, vím, že začnete plánovat útěk ze zaměstnání či náročného podnikání, až zjistíte, že to jde dělat jinak...

Mně a mým klientům i parťákům v byznyse to přineslo nejen peníze, ale zejména neuvěřitelnou porci svobody, nezávislost a čas pro sebe, přátele i rodinu. 

Ano, nejde pouze o peníze. Čas, svoboda a nezávislost, to je to, oč tady jde. Můj i Váš čas je vyměřen, jak s ním naložíte?

Dnes o nic nejde. Prostě si jen pořiďte tuto knihu, přečtěte si tento postup a potom se rozhodujte...

Neříkám, že to dá každý. Ale nikdy nebudete vědět, zda je to pro Vás, pokud si to nezjistíte a nevyzkoušíte!

Nemějte obavy z neúspěchu nebo složitostí!

Mými kurzy, školeními, semináři prošly tisíce lidí a nyní čtou mou knihu.

Dnes velká část těchto lidí stabilně vydělává na burze a dávají pevné finanční základy své budoucnosti. Provedu Vás burzou jednoduše!

CO ŘÍKAJÍ O KNIZE TI, KDO UŽ JI MAJÍ?

Víte, že 93 % procent lidí nemá peníze, čas ani svobodu tak, jak by chtěli, protože nevědí to, co zná jen 7 % vítězů?! Zjistěte, proč si tyto postupy k chytrému podnikání na burze a cestu k finanční nezávislosti spolu se mnou tito lidé zvolili!

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Vše důležité z mé 20leté cesty burzou máte v mojí knize!

Děláme to, co nás baví › děláme peníze na burze. Odměnou je svoboda a náš čas!

Kniha ŽIVOT NA BURZE

  • Obsahuje pravdivé příběhy o tom, že síla myšlení je skvělá věc, která může mít za následek peníze, svobodu a vysněný životní styl.
  • Zároveň Vám dá základy, které potřebujete vědět do začátku k tomu, jak vybudovat podnikání na burze legálně, bez "papírů" a lehce mimo systém.

Právě proto vznikla moje zbrusu nová kniha, kterou dnes můžete získat i Vy! Najdete v ní inspirace a zkratku, nemusíte se učit a hledat roky.

Nahlédněte do knihy...

Máte chuť žít finančně svobodný a nezávislý život,

ve kterém si nemusíte brát dovolenou?

Život, ve kterém si plníte sny, podnikáte s lehkostí a když se si jej uvědomíte, jste nadšení, že toto je ten váš vysněný život?

Lidé mi někdy říkají, že burza je jen o penězích. A mají pravdu. Na burze vydělávám peníze, které dávám zpět do ekonomiky, zaměstnávám tím lidi, platím daně, jsem prospěšný. A mohu svobodně dělat to, co mě baví a mohu to dělat tak, že z toho mají užitek lidé kolem mě a nemusím se ohlížet pouze na peníze.

V tom je svoboda!

Pořád se považuji za normálního podnikatele, který si pouze našel pro sebe tu správnou tržní niku. Smysl každého podnikání je generovat zisk. Měřitelným parametrem úspěchu jsou peníze. Za peníze mohu žít lepší život, plnit si své sny, dopřát si, co potřebuji. Mohu pomáhat jiným lidem, protože si to mohu dovolit a drobné neřešit.

To je nezávislost! 

Součástí mého vysněného a realizovaného života je cestování a užívání času smysluplným způsobem. Sám si určuji, kdy pracuji, kdy odpočívám, kdy se bavím, kdy a jak si užívám s rodinou, či s přáteli.

To je volnost!

Nemusím řešit pracovní dobu, zákazníky, úředníky nebo složitosti dnešní doby. Podnikám lehce mimo systém a mám ve svém podnikání přátele, parťáky. Vidím smysl ve vzdělávání lidí a v budování komunity v podnikání, které mě baví, naplňuje a hlavně vydělává peníze.

V tom vidím poslání!

Od té doby, co jsem na burze, jsem procestoval desítky zemí, postavil dva domy, strávil jsem s rodinou přes 300 týdnů dovolené. Díky podnikání na burze žiju život snů. Dělám, co mě baví a vím, kde jsou moje peníze. To zjistíte i vy v mojí knize, jak na to! Stačí si ji pořídit!

Kniha ve vás zažehne touhu si tuto cestu vyzkoušet. Nepodaří se to sice každému, ale jinak nikdy nezjistíte, zda to můžete být právě vy, kdo uspěje! 

  • Mým velkým přáním je, abyste si doplnili vzdělání, které systém lidem neposkytuje a v oblasti peněz a kvality života udržuje lidi v nevědomosti!
  • Mým velkým přáním je, abyste si naladili mysl na peníze a abyste šli za svými sny zkratkou, ale vědomě a s jasnou vizí, že to můžete dokázat!
  • Mým velkým přáním je, abyste v této knize našli inspirace, řešení, směr a postup k tomu, co opravdu v životě chcete. Peníze nejsou špatné. Peníze jsou důležité, aby se sny a vize mohly naplnit. Jděte na to!

V této knize vám chci ukázat nejen prověřené návody a postupy, jak na burzu a peníze. Ale zejména to, že podnikání na burze pro vás může být řešením, cestou a příležitostí k tomu nejjednoduššímu podnikání s penězi, o kterém vím. Je to cesta k finanční svobodě k nezávislosti a já vás o tom rád přesvědčím!

Získejte a žijte příběh o tom, že síla myšlení je skvělá věc, která může mít za následek peníze, svobodu a vysněný životní styl!

Opravdu nemusíte kupovat knihy za desetitisíce...

...abyste se naučili spekulovat či podnikat na burze. Efekt může být opačný › nadměrné informační toky a chaos. Je to zbytečné, když si uvědomíte, že ceny na burze mohou jít pouze dvěma směry a máme pouze 2 možnosti pro realizaci zisku. 

Také nepotřebujete křišťálovou kouli na to, abyste našli svoje ziskové příležitosti. Naučím vás, jak na to, abyste uměli to, co umí moji klienti › identifikovat cenový vývoj a ziskové příležitosti s pravděpodobností 80 až 90 %! 

Tyto knihy jsem přečetl za vás, abych zjistil, že jsou v zásadě k ničemu. Umístil jsem je do archívu a napsal jsem knihu, ve které najdete 10 % potřebných informací, které mají vliv na 90 % výsledků. Obsahuje pouze to, co opravdu potřebujete ⬇︎⬇︎⬇︎

ŽIVOT NA BURZE
bez příkras, napřímo a pravdivě

Příběhy o tom, že síla myšlení je skvělá věc, která může mít za následek peníze, svobodu a vysněný životní styl! 

Kniha je více příběhová. Odhaluji zde okolnosti svého působení na burze. Cestu učení, výhry i prohry. Poučení a inspirace, odpovídám na otázky PROČ to dělat. Motivace je klíč k úspěchu!

Dozvíte se, jak vznikalo naše know-how a proč jsou naše postupy jedinečné. Můžete je následovat! Bude Vás to bavit!

JAK ZAČÍT NA BURZE                       
a naučit se (tajný)
expertní byznys

Základy, které potřebujete do začátku vědět k tomu, jak vybudovat podnikání na burze legálně, bez "papírů" a lehce mimo systém.

Tento byznys a možnost vydělávání peněz jsou z mnoha důvodů většině lidí utajeny. Tato část knihy pojednává nejen o tom, jak si můžete příležitost odtajnit, ale zejména o tom, jak naše podnikání funguje, jak na burze děláme peníze a jak začít!

Kniha tedy odpovídá na otázky JAK. Bez jejich znalostí to raději na burze nezkoušejte!

Není to obyčejná kniha. Je to váš průvodce na cestu - od prvního řádku až po vaši akci na burze. Byznys, který děláme, známe jako své boty. Od nás máte vždy dobré rady na cestu. Bez nás to na burze raději ani nezkoušejte!

Co znamená: Lehce mimo systém?

Většina lidí vydělává peníze tak, že prodává svůj čas jiným lidem. Nejenže přicházejí o svůj čas, ale mají do jisté míry i omezený přísun peněz. Existuje způsob, jak žít svůj život tak, abyste měli dostatek peněz, hodně času a tím i nezávislost.

Vzdělávací systém učí lidi pracovat za účelem finančního zajištění, ale už nás neučí, jak s penězi nakládat, jak je dělat jinak, jak mít více svobody. Podle tohoto systému je nastavené vzdělání, částečně i výchova. 90 % lidí jsou tam, kde je chce mít systém. Ale často nejsou tam, kde by chtěli být oni.

Dává to smysl a jak se říká "bez práce nejsou koláče". Někdo musí pracovat, aby měl na koláče a někdo ty koláče musí upéct. Kdyby všichni byli lehce mimo systém, tak se vše zhroutí, a proto o jiném způsobu dělání peněz ví jen velmi málo lidí.

93 % lidí, kteří tento způsob vyzkoušeli, tak neuspěli. Chyběla jim motivace a neměli správně nastavené myšlení. Proto se zde pohybuje jen 7 % úspěšných, kteří ví jak na to! Našli si svou cestu lehce mimo systém!

Děláme peníze jinak!

Zjistěte, jak to děláme a bez rizika si to vyzkoušejte!

Nejdříve si o tom ale něco přečtěte!

 Jděte na objednávku knihy zdarma, pouze za poštovné!

ZDE SI MŮŽETE KNIHU ZDARMA OBJEDNAT:

Dříve než začnete, přečtěte si, co dnes ke knize získáte navíc!

Dnes Vám ke knize zdarma přidám přístup › klíč ke skvělé komunitě!

Ihned po dokončení objednávky obdržíte přístupové údaje do FREE zóny členské sekce KLUBU IN IN. Na stránkách vás čeká zajímavý obsah a 

5 BONUSŮ, také zdarma:

  • 1
    Video-prednáška: 10 pilířů vědomého investování
    Získáte přístup k video-přednášce s textovým přepisem ve formátu PDF. Představím vám zajímavý koncept a své investiční pilíře, které vám pomohou pracovat efektivněji.
  • 2
    E-book: Začínáme bez rizika
    Návod a postup, jak si obchodování na burze vyzkoušet zdarma a bez rizika, ve formě PDF. Tento návod je napsán tak, že jej v kontextu knihy pochopí úplně každý. Bezpečně si vyzkoušíte, jaké to je, když objevíte online obchodní platformu, ponoříte se do světa čísel a grafů a uděláte své první obchody. Tento postup vám ušetří čas a peníze a usnadní vaše začátky.
  • 3
    E-book: O investování a svobodě
    Zjistíte, co musíte vědět o investování a proč jsou jisté věci jinak, než si myslí naivní veřejnost. Odstraníme mýty, pověry a manipulace a povíme si, o čem je opravdu proces investování a co musíte vědět, abyste našli cestu ke svobodě a finanční nezávislosti. Řekneme si na rovinu, proč 90 % lidí neumí investovat, proč ztrácejí peníze a co dělají úspěšní investoři jinak.
  • 4
    E-book: Ti, kdo to dokázali
    Seznámím vás s příběhy mých klientů a parťáků na burze, kteří to dokázali. Rozšíříme témata knihy o aktuální dění, vtáhnu vás do děje a mezi úspěšné lidi, tradery a podnikatele. Pokud chcete být úspěšní, učte se od úspěšných a následujte je!
  • 5
    6 x webinář na téma burza: Podnikání na burze jako životní styl
    Získáte soubor 6 zajímavých webinářů na téma burza, investování a životní styl investora. Součástí jsou prezentace a materiály v PDF.

Tyto bonusy si cením na částku 2 990 Kč.
Vy ode mě dnes získáte tyto bonusy zdarma!

Opravdu, fakt nic nezaplatíte! Prostě se ponoříte do témat komunity investorů a získáte více, než byste čekali s obyčejnou knihou, která, jak již chápete, obyčejná není...

DNES EXKLUZIVNĚ MŮŽETE KE KNIZE PŘIDAT

✭ INVESTIČNÍ VIP CALL ✭

Nečekejte, až na Vás dojde řada

a začněte na burze dříve a výhodněji, než ostatní!

Z vlastní zkušenosti vím, jak je nepříjemné čekat ve frontě. Pokud fronty nesnášíte a chcete pro sebe rychlá a efektivní řešení co nejdříve, je toto řešení právě pro vás!

Co je to Investiční VIP Call?

Tento přednostní investiční VIP Call formou individuální konzultace je určen pro kvalifikované a rizikové investory, kteří mají dostatek kapitálu, vědí, co chtějí a proč. Nechtějí a nemusí čekat, prostě předběhnou frontu a získají přednostní servis a podporu pro start na burze včetně nejvýhodnějších podmínek!

Co získáte s Investiční VIP Call konzultací?

  • Přednostní konzultace: Objednáním VIP Callu získáte individuální vzdělávací servis šitý na míru vašim investičním cílům a plánům.
  • Efektivní řešení: Ušetříte čas a peníze tím, že se vyhnete zbytečným experimentům a půjdete rovnou prověřenou cestou.
  • Úvodní Welcome Call: Uvítací hovor, kde probereme vaše investiční cíle a záměry. Získáte nejlepší variantu a cestu pro jejich naplnění.
  • Rychlý start: Nemusíte čekat týdny na běžné e-mailové informace, ozveme se vám hned!

Co získáte s Investiční VIP Call konzultací?

Konzultační balíček "Investiční VIP Call"  je vhodný pro kvalifikované a rizikové investory, kteří disponují rizikovým kapitálem a hledají efektivní řešení pro jeho další zhodnocování a vědí, co chtějí.

Cílem konzultace "Investiční VIP Call"  je šetřit čas (a peníze) a jít rovnou na věc bez zbytečných experimentů prověřenou cestou!

Tuto přednostní konzultaci › Investiční VIP Call › si kupuje

34 % lidí!

Ti, kteří to odloží, zjistí později, že by se jim tato konzultace zatraceně hodila. Čekat s davem ve frontě je ztráta času a čas jsou peníze. Začněte dříve než ostatní!

DŮLEŽITÉ:

Objednáním konzultace Investičního VIP Callu nám dáváte na vědomí, že disponujete rizikovým kapitálem a přejete si od začátku přednostní, individuální přístup a servis. Zajistíte si možnost úvodního Welcome Callu, kde probereme vaše investiční cíle a záměry. Nemusíte "čekat ve frontě", až na Vás dojde řada. Nemusíte čekat na běžné e-mailové informace řadu týdnů, prostě se Vám ozveme hned! 

Peníze a aktivní zájem ukážou směr a cestu těm, kdo chtějí být první!

Objednejte si Investiční VIP Call  + individuální vzdělávací servis s vazbou na individuální investiční cíle a plány!

Dnes zaplatíte místo 5 000 Kč
pouze 487 Kč / 19 Eur
+ DPH!

Tato konzultace je zpoplatněna symbolicky, její skutečná hodnota je mnohem vyšší. Stačí, že projevíte zájem, a my se vám budeme věnovat přednostně!

Tuto konzultaci můžete získat jako doplňkový produkt při objednávce knihy "Život na burze". Nečekejte a zajistěte si přednostní přístup k našim nejlepším investičním radám hned teď!

💥 PLUS DNES MŮŽETE ZÍSKAT...

Skvělou ochutnávku našich vzdělávacích programů a jednoduše vysvětlené základy investování na burze!

Zpřístupním vám celý 

1. MODUL HNB AKADEMIE 

AKADEMIE BEZPEČNÉHO A ZISKOVÉHO INVESTOVÁNÍ

Tento první modul má název:

INVESTIČNÍ PŘEDEHRA

Tento modul vám poskytne solidní základy pro investování na burze. Naučíte se základní termíny a principy a získáte zdarma přístup na obchodní platformu, se kterou vás v tomto modulu naučíme pracovat.

Budete se učit v "demo režimu," tedy bez rizika, ale v podmínkách reálné burzy. Bude vás to bavit! Navíc si skvěle doplníte informace z knihy a rozhodnete se, zda je tato příležitost pro vás!

Již v tomto modulu se naučíte více než kdekoliv jinde. Máte moji garanci kvality a přístupu. K absolvování tohoto modulu získáte plnohodnotnou podporu a servis mého týmu! Je to skvělá příležitost získat hodně za málo peněz. Neváhejte!

6 lekcí modulu a co se v nich naučíte:

  • 1
    Vaše HNB Akademie
    Seznámíte se se strukturou lekcí a zjistíte, že se zaměřujeme na principy bezpečného a ziskového investování jednoduchým, srozumitelným a motivujícím způsobem.
  • 2
    Vědomě, ziskově a bezpečně
    Povíme si, proč náhodné investování není efektivní, a probereme význam vědomého a bezpečného investování. Odpovíme si na otázky, jak ambice a motivace ovlivňují vaši cestu a výsledky.
  • 3
    Profesionální DemoTrading
    Naučíte se, jak se proces investování učit a jaké návyky si osvojit. Přístup, jakým k investování přistupujete, bude rozhodovat o vašich výsledcích.
  • 4
    Příležitosti a rizika finančních trhů
    Naučíte se rozumět příležitostem pro zisky na burze a jak vyhodnocovat a vnímat rizika.
  • 5
    Základy obchodování a investování
    Položíme základy obchodování a investování v podmínkách profesionálního DemoTradingu. Tato lekce je náročná na informace i čas, ale stojí za to!
  • 6
    Prověřené postupy, kterých se držte
    Poslechnete si záznamy porad s mými parťáky na burze, kde probíráme začátky, základy a příběhy. Na pozadí našeho vzdělávání funguje skvělá komunita, podpora a servis mého týmu.

Objednáním získáte:

  • V každé lekci video-přednášky v rozsahu 25-35 minut
  • Přepisy přednášky do textové podoby ve formě PDF pro čtení a tisk
  • Audio přepisy pro poslech kdekoliv 
  • Screeny-obrázky z jednotlivých přednášek
  • Technická videa, která vás naučí zacházet s obchodní platformou

Máte moji garanci kvality!  Porozumění obsahu knihy tímto modulem posunete na vyšší úroveň!
Naučíte se základy investování na burze bezpečně a bez rizika!
A pokud vás to bude bavit, můžete si přidat další pokračování!

Dnes zaplatíte místo 4 990 Kč
pouze 987 Kč / 39 Eur
+ DPH!

Samostatně tento modul Akademie neprodáváme. Toto je jediná šance jej takto získat. Ke knize je to jistě skvělá volba!

Samostatný modul Akademie je něco jako "minikurz", ke kterému ale získáte plnou podporu a servis, které běžně poskytujeme!

OBJEDNÁVKA KNIHY

Objednejte si dnes II. vydání knihy zdarma a k tomu bonusy za 2 990 Kč! Dnes zaplatíte pouze náklady na doručení  97 Kč.

  • Dnes máte knihu ZDARMA
    Neplatíte 980 Kč, to jde na mě. Stačí uhradit poštovné 97 Kč.
  • Odeslání do 7 dnů:
    Kniha vám bude odeslána do 7 dnů od objednání.
  • Garance kvality:
    Jsem si jistý kvalitou obsahu a přínosem pro vás. Potvrzují to mí klienti a čtenáři knihy. Ještě ji nikdo nevrátil!

Co získáte s knihou:

  • Obsah: Kvalitní základy o investování na burze, doplníte si finanční vzdělání.

  • Pozvánku do členské sekce: Zdarma pozvánka do komunity investorů a 5 expertních bonusů. Přístupy do členské sekce, pro vyzvednutí vašich bonusů, vám zašleme na váš email po objednání knihy.
  • Možnost objednat si Investiční VIP Call - přednostní konzultaci, abyste mohli začít dříve a za lepších podmínek.
  • Možnost objednat si 1. Modul HNB Akademie (INVESTIČNÍ PŘEDEHRA) - celý první modul našeho TOP vzdělávacího programu, kde se naučíte základy investování na burze a ovládání obchodní platformy.

Dnes (místo 980  Kč) za knihu uhradíte pouze náklady na doručení v celkové výši 97 Kč!

Ušetříte plnou cenu knihy 980 Kč a získáte bonusy za 2 990 Kč. Mají opravdovou hodnotu, není to jen lákadlo!

Objednávku knihy  udělejte dnes!

Tato akce potrvá do vyčerpání zásob,

Vyčerpání zásob82%

nebo časového limitu!

Knihy mizí rychle, pospěšte si!

Nečekejte již na nic a získejte dvě knihy v jedné, které Vám ukážou směr a cestu k životnímu stylu úspěšného investování na burze...

Dále si můžete (ale nemusíte) přidat neco navíc, Investiční VIP Call a "investiční burzovní minikurz", díky kterému získáte dobré základy.

ANO, CHCI OBJEDNAT KNIHU 

Částky jsou uvedeny bez DPH.

Vyplňte údaje pro objednávku:

Tento produkt objednáváte přes firmu HNB servis s.r.o. (plátce DPH), autorizovaného prodejce vzdělávacích programů a produktů Jirky Mazura, tedy i produktů › knihy, HNB Akademie, Klubu IN IN. Zároveň v případě této objednávky získáváte záruku nejlepší ceny, která není jinde dostupná! Děkujeme za Vaši důvěru! Pro případné dotazy nás neváhejte kontaktovat zde!

Váš tým podpory!

Upozornění:

  • Kniha Vám bude odeslána do 7 dnů od objednání.

  • Bonusy najdete ve FREE ZÓNE členské sekce KLUBU IN IN - pokyny k registraci do členské sekce, kde si bonusy můžete vyzvednout, vám zašleme na váš email!

Autor:

Jirka Mazur

Průvodce pro cesty k finanční svobodě a nezávislosti.
Expert na burzu, online vzdělávání a marketing.
Podnikatel, který dělá to, co jej baví a sdílí své know-how.

Získáte dobré základy z praxe, které jinde nenajdete. Jsou to základy k tomu, jak vybudovat podnikání na burze legálně, bez papírů a lehce mimo systém!